Tilmeldingen til sæson 2021-2022 er åben for alle - tilmeld dig nu !

søn 16.05.2021 16.54 -- pothu

Tilmeldingen til den kommende sæson er nu åben for alle elever !

For tilmelding til optagelse ved skoleårets start, er fristen normalt primo maj måned. I disse coronatider har vi dog suspenderet tilmeldingsfristen, men vi vil helst have, at du tilmelder dig senest søndag den 13. juni. Det er en god idé at tilmelde dig så hurtigt som muligt, da vi optager elever i den rækkefølge de er tilmeldt. Er du nuværende elev skal du huske at gentilmelde dig.

Vi forventer at få plads til alle, men det værste der kan ske er, at du kommer på venteliste, og det er både gratis og uforpligtende at stå på ventelisten, til der bliver en plads.

Tilmeldingen og gentilmelding foregår via denne hjemmeside. Du finder linket til tilmelding i menuen til venstre under ”Tilmelding og vilkår”.

Musikskolens sædvanlige hold af professionelle musikere og musikpædagoger garanterer for højt fagligt udbytte - og glæder sig til at dele musikken med dig!

Har du spørgsmål, som du ikke finder svar på her på hjemmesiden, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på 59 66 62 30 eller musikskolen@odsherred.dk