En del af Odsherred Kommune

Tilmeld dig inden 12. maj til en spændende musikskolesæson !

tor 02.05.2019 12.25 -- pothu

Her i musikskolen har vi travlt med at planlægge næste sæson med nye, spændende tilbud. Tilmeldingen til den kommende sæson, som starter 12. august 2019 er allerede godt i gang, og det er nu du skal tilmelde sig, for at være sikker på en plads efter sommerferien. Musikskolen er for alle med lyst til musik – i alle aldre, på alle niveauer og i alle stilarter.

Ud over undervisning af høj kvalitet i en lang række musikinstrumenter og solosang, har musikskolen mange andre tilbud om musikalske fælleskaber som fx orkestre, bands, kor, instrument-karrusel, sangskrivning og musik på computer. Som elev får du også mulighed for at optræde til mange små og store koncerter i årets løb.

I år afholdt musikskolen fx en Anderledes Uge med spil-musik som tema. En uge som afsluttedes med en fantastisk koncert med over 100 medvirkende i Borren i Højby. I den kommende sæson bliver temaugen med Sigurd Barrets Danmarkshistorie som omdrejningspunkt, og Sigurd vil selv være konferencier ved koncerten i februar 2020.

Her på hjemmesiden kan du læse om instrumenter og fag, ligesom du kan se omtale af musikskolens dygtige og engagerede lærere.

Undervisningen foregår i Nykøbing, Højby, Egebjerg og Asnæs eftermiddage, aftener og ind i mellem også i skoletiden.

Du kan tilmelde dig her på hjemmesiden - du vælger bare tilmelding i menuen til venstre.

Velkommen i musikskolen !

Foto: Sigurd Barret, som kommer til Odsherred Musikskole i uge 6 i februar 2020. Og som han siger: "Hvis du lærer at spille på et instrument, har du en ven for livet"