En del af Odsherred Kommune
Julie Tandrup Kock

Underviser i cello.

Julie Tandrup Kock har studeret i Danmark, Schweiz, Italien og USA og afsluttede solistklassen både i Danmark og Schweiz i 2013 med en meget rost debutkoncert. Hun har spillet med bl.a. DR Symfoniorkester, CPH Phil, Danmarks Underholdningsorkester, Odense Symfoniorkester, Esbjerg Ensemblet, Athelas Sinfonietta, Malmø Symfoniorkester, Malmø Opera og det svenske kammerorkester Musica Vitae. Desuden har hun været solist med flere af landets amatørorkestre og spiller jævnligt solo- og kammerkoncerter i hele Danmark.

Julie holder også af at eksperimentere udenfor de klassiske rammer og har således spillet tango i Argentina, spillet musik til teater, været gæsteforelæser på Københavns Universitet og turneret med et foredrag om musikalsk æstetik (sammen med professor i retorik på KU Christian Kock). Hun har ligeledes indspillet solocello-lydsider til dokumentarserier for DR, improviseret cellolyd til en improvisationsdansegruppes forestilling på københavnske museer, samt spillet med diverse kunstnere fra andre musikgenrer, heriblandt Mø, Suspekt, Nik & Jay, DAD, Burhan G, Medina og den amerikanske rapper Kanye West.

Julie nærer en særlig forkærlighed for sammenspil og kammermusik og er medstifter af flere ensembler, både klassiske og utraditionelle, heribland duoerne Sopra il Ciele (cello og sopran), Undertoner (cello og kontrabas), Kock/Kirova Duo (cello og klaver), klavertrioen Aquila Trio og Amazone Kvartetten (cello, mezzo, fløjte og klaver).